Innlevering av data

Denne delen inneholder informasjon om de spesifikke dataene du gir til Kaspersky mens du bruker versjon 5.16 av programmet. Underdelen Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet inneholder data som lagres lokalt på datamaskinen og ikke sendes til Kaspersky.

Klikk på lenkene nedenfor for å lese om data for de forrige versjonene av programmet:

Innlevering av data for versjon 5.15

Innlevering av data for versjon 5.14

Innlevering av data for versjon 5.13

Innlevering av data for versjon 5.9

Innlevering av data for versjon 5.8

Innlevering av data for versjon 5.7

Innlevering av data for versjon 5.6

Innlevering av data for versjon 5.5

Innlevering av data for versjon 5.3

Innlevering av data for versjon 5.2

Innlevering av data for versjon 5.1

Innsamling av data for versjon 5.0

Innlevering av data for versjon 3.0

Innlevering av data for versjon 3.0

Innlevering av data for versjon 2.0

Innlevering av data for versjon 1.0

I dette avsnittet

Innsamling av data i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere

Datalevering under lisensavtale for sluttbrukere på territoriet til EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam eller av innbyggere i California

Innlevering av data under aktivering av programmet

Innlevering av data under tilkobling til My Kaspersky

Innlevering av data til Kaspersky Security Network

Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet

Lokalt behandlet data

Om bruk av programmet i EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam eller av innbyggere i California